Sortida al pantà de Sau, Rupit i Sant Pere de Casserres

La primera sortida que farem aquest any serà el 4 de Febrer, volem anar a fer la sortida de sol al pantà de Sau, així que a 2/4 de 8 serem al pantà, que significa?
A les 6h del matí la gent de Tordera i tot el que vulgui es clar hauran de sortir del punt de trobada, si no et va bé el punt de trobada només cal que et posis en contacte a sortidesfotoclubtordera@gmail.com i quedem en un altre localització.

Com he dit a 2/4 de 8 serem al pantà, allà hi serem fins les 9 del matí on tindrem temps de fer les fotos i esmorzar un xic.

Un cop esmorzar ens dirigirem cap a Rupit i passarem la resta del matí fins a les 12h. Qui ho desitgi pot marxar cap a casa i dinar a casa, o per el contrari si porta carmanyola o la majoria prefereix anar a dinar de menú ( especificant-ho al email d'inscripció) anirem fins a St.Pere de Casserres.
No posarem hora de tornada ( tampoc tornarem molt tard), això ho decidirem allà, segons si us voleu quedar més o menys estona.

Animeu-vos! És una sortida molt bonica, podeu portar la família o amics, ho vosaltres sols i poder passar un bonic diumenge.

Al email, especifiqueu si veniu a les 3 localitzacions, si preferiu menjar de carmanyola o preferiu menú per dinar.

Gràcies i Salutacions de Foto Club Tordera

Comparteix