Partit Popular de Tordera

Dades de l'entitat

Nom
Partit Popular de Tordera
Adreça de correu electrònic pptordera@hotmail.com
Àmbit
social
Data de constitució de l'entitat
25-11-2005

Qui som

Xavier Martín de Diego

President

José Luis Martín Palma

Secretari General

Carles Rodríguez Rojo

Vocal

Marc Teixidó Travesa

Vocal

Enllaços interessants

Plana web de la Secció Local del PP a Tordera. Exposem la nostra manera de treballar, les nostres propostes, els actes que durem a terme i un apartat d'opinió.
Les propostes dels Grups Municipals del PPC a la província de Barcelona.
La Web de les joventuts del PP a la província de Barcelona. Inclou informació de campanyes i activitats que es realitzen.
Blog del President del PP de Tordera, amb reflexions sobre política autonòmica i estatal,i propostes de política municipal.
Blog de les Noves Generacions de Mataró

EL PP DE TORDERA, PRESENTARÀ UN PRESSUPOST ALTERNATIU

Després de la celebració del ple Extraordinari de pressupostos el dijous 12 de gener de 2006, el Partit Popular ha decidit elaborar un document amb les modificacions que el Partit creu que s'han de fer als Pressupostos. En el seu blog, el President de la Secció Local, Xavier Martín justifica la decisió.

El PARTIT POPULAR DE TORDERA DEMANA MÉS POLICIA A MAS MORA

A data de 13 de gener de 2006, el Partit Popular de Tordera, ha presentat una instància a l'Ajuntament de Tordera demanant un augment de la presència policial a Mas Móra, com a conseqüència de l'aparició de més vandalisme, incivisme i la inseguretat ciutadana que venen posan de manifest els veïns desde fa un temps. El President del Partit Popular de Tordera, Xavier Martín, confia que des del govern municipal s'escolti als ciutadans i s'evitin totes aquestes situacions desagradables per als veïns. Xavier Martín, ho exposarà al proper ple mitjançant un prec.

ES CONSTITUEIX LA JUNTA LOCAL DEL PP A TORDERA

Ja tenim secció local a Tordera. La Junta es va constituir divendres 25 de novembre al local social Emili Vendrell en un acte on van assistir el Secretari General Provincial de Barcelona, Jordi Cornet; Norbert Peláez, Secretari General del Maresme; el recent elegit President de Noves Generacions de Barcelona, José Antonio Coto, a més d'un grup de militants de Pineda de Mar, com també simpatitzants del poble. La premsa local, concretament Ràdio Tordera, va voler assistir a l'acte.