Moviment Alternatiu per Tordera

Dades de l'entitat

Nom
Moviment Alternatiu per Tordera
Adreça de correu electrònic MAT2003@terra.es
Àmbit
social

Moviment Alternatiu per Tordera

ESCAC I MAT :

Si voleu participar i col·laborar en la confecció del proper número podeu fer-nos arribar les vostres propostes, suggeriment i articles, al següent correu electrònic:

MAT2003@terra.es

EDITORIAL

DIR QUE SI A TOT NO PORTA ENLLOC.

Fem memòria: la nit de les eleccions del 2003 el cap de llista de CiU va dir que tot i tenir majoria absoluta, la seva intenció era dialogar amb TOTHOM. Aquest propòsit era molt bo però no l´han complert. Avui, falten dos mesos per acabar el 2005 i ningú de l´equip de govern ens ha parlat dels pressupostos del 2006.

EDITORIAL

"GALÀCTICS"
Ja fa dies que sentim parlar dels astronòmics sous de regidors i personal de confiança de l´Ajuntament. Uns guanyen gairebé dues centes mil sense tenir dedicació, l'altre guanya mig milió al mes només per mitja jornada, o que si l'altre guanya gairebé un milió de les antigues pessetes al mes quan encara avui ningú li coneix la cara... Són sous propis de galàctics.

L'HOME INVISIBLE.

A Tordera tothom en parla, tothom sap que hi ha un fitxatge d´aquells mediàtics a l´Ajuntament, un tècnic o càrrec de confiança (diguem-li com vulguin) que té un sou galàctic d´uns 60.000 €/any (10.000.000 ptes) aprox.. Segons s´ha sabut va venir aquí per posar ordre al desgavell urbanístic existent i per “liderar” un equip que transformés Tordera en un municipi modern. No som contraris a que els alts càrrecs tinguin un bon sou, però sí que exigim que aquest sou es correspongui a la feina que fan, a la seva dedicació i rendiment.

MANCA DE DIÀLEG PER PART DE L'EQUIP DE GOVERN(CiU)

Durant el mes de juliol i agost d´enguany (i com ja deveu saber) s´estenia a Tordera el rumor que el govern municipal (CiU) havia arribat a un acord amb el titular d´un cèntric local ubicat a la Plaça de l´Església de Tordera, per tal de traslladar-hi i ubicar-hi serveis municipals.

Es més, nombrosos torderencs s´han adreçat a components del M.A.p.T., afirmant que l´acord ja havia estat subscrit entre representants municipals i el titular d´aquest cèntric local.

EDITORIAL

FESTES D'ESTIU

Amb el bon temps arriben les festes veïnals, moltes de les quals ja s'han celebrat. Totes elles força participatives gràcies a l'esforç fet pels membres de les diferents associacions. No és fàcil aconseguir aquests bons resultats tenint en compte la poca ajuda econòmica que reben les AAVV per part de l'Ajuntament.