Jovent independentista

Dades de l'entitat

Nom
JERC - Tordera
Adreça
http://jerc.cat/tordera
Població
Tordera
Comarca
Maresme (Països Catalans)
Telèfon
626 20 58 10
Adreça de correu electrònic tordera@jerc.cat
Àmbit
juvenil
Data de constitució de l'entitat
01-12-2006
nif
G60428976

Qui som

Marcel Fernández

Portaveu

Alex Juli

Secretari d'organització

Aaron Moruno

Secretari de finances

Jordi Romaguera

Secretari de política municipal i Regidor a l'Ajuntament de Tordera

Marc Garcia Mullón

Secretari de Comunicació i 2.0

Oriol Romaguera

Isaac Coronas

Alba Medrano

Sara Puig

Guillem Costas

Gener 2011:Trobada d'ERC i JERC de Tordera - Municipals '11

L'any 2011 comença políticament per la militància republicana de Tordera fent el tret de sortida per les eleccions municipals del 22 de maig. Aquesta tarda, les seccions locals d'Esquerra i les JERC de Tordera treballen per definir quines seran les línies mestres de la proposta electoral per les properes eleccions municipals.

L'experiència de govern d'aquest mandat i la il·lusió per un projecte ambiciós per Tordera ambiciós són les bases sobre les que els republicans torderencs estem construint la nostra proposta.

Gener 2011: IV Congrés Local de JERC Tordera

Durant l´acte es va fer una valoració de l´any 2010 de les JERC al poble i en va sorgir un Pla de Treball 2011, amb actes històrics com les X Jornades Contra la Hispanidad o la participació en l´Ofrena floral de l´11 de Setembre, i amb actes que pretenen fer-se un lloc a l´agenda dels torderencs i torderenques, com poden ser les III Jornades per a l´Alliberament Sexual o la III Marxa de Torxes per la Independència.

Desembre 2010: Les JERC Tordera diem NO a la Constitución

En motiu del dia de la Constitució Espanyola, dilluns, 6 de desembre, les JERC d´arreu dels països catalans organitzen un seguit d´actes de protesta sota el lema “Trenca amb les seves lleis”. Un any més, les JERC Tordera ens han adherit i diumenge, durant tot el matí, vam recòrrer el mercat de Tordera per expressar el rebuig cap a la Constitució i ho vam fer d´una manera molt particular: amb una “performance”. Aquesta petita actuació consistia en dues persones vestides de Guardia Civil que acompanyaven una Constitució Espanyola.

La il·luminació de Nadal serà més eficient

L´excessiu consum d´energia elèctrica que s´està duent a terme a tot arreu, és un gran problema per al manteniment del nostre entorn tal i com el coneixem avui dia. És sabut que aquesta prové de l´explotació d´uns recursos que, malauradament, en gran part, encara són finits. I és obligació de tothom avançar cap a una producció d´energia sostenible, a partir de recursos totalment renovables.

Tordera podria haver estat la seu de l'Acampada Jove 2009

L´Acampada Jove ha estat a punt de venir a Tordera. El festival de música més important dels Països Catalans tenia previst instal·lar-se a Tordera aquest mes de juliol. Tot un cap de setmana d´activitats culturals i concerts, amb més de 35.000 visitants, que hauria ajudat a posar Tordera al mapa del nostre país.

Festa Major de Tordera 2007

Per primer any, les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tordera hem participat a les Barrakes de la Festa Major del poble, juntament amb els Diables/CRIT i el Club Patí Tordera.

Els tres dies de Barrakes han estat tot un èxit pel que fa a l'ambient, gràcies al grups de música i a la discoteca mòbil que van animar les nits de Festa Major, i al temps atmosfèric, el qual ens va acompanyar en tot moment.

Presentació de les JERC a les Eleccions Municipals '07

El jovent independentista del Maresme presenta 30 candidatures, 2 alcaldables i 90 regidorables a les eleccions municipals:

Les JERC del Maresme van presentar divendres passat a l'Auditori del Teatre Clavé de Tordera els seus candidats a les eleccions municipals del proper 27 de maig.

A Tordera, els militants de JERC a les llistes per ERC eren l'alcaldable Bernat Costas, i els regidorables Oriol Romaguera, Edgar Ribot i Jordi Romaguera.

Diada Nacional de Catalunya - 11 de Setembre

Per primer any, les JERC de Tordera hem participat en l'acte d'homenatge al President Lluís Companys, a la Plaça que porta el seu nom, que es realitza cada any per la Diada Nacional de Catalunya. La nostra organització vam portar una ofrena floral amb el logotip de l'entitat.

Arriben les JERC a Tordera!

La Secció Local de les JERC a Tordera es va ser presentada al nostre poble el dissabte 2 de desembre de 2006.

Pàgines