Organització de voluntaris d'àmbit social

Dades de l'entitat

Nom
Creu Roja a Tordera
Adreça
Canigo 26
Codi postal
08490
Població
Tordera
Comarca
Maresme
Telèfon
937642121
Adreça de correu electrònic altmaresme@creuroja.org
Àmbit
social
Nombre de socis
1 000

Qui som

Angel Lacueva Pasamar

PRESIDENT e.f.

Cecilia Eraso Ayesa

Vicepresident 1er

Pilar Monter Cordoba

Vicepresident 2on

Juan Manuel Serra Serra

Vicepresident 3er

Anna Serra i Fabregas

Secretaria

Toni Cardó

Dir. de Juventud

Antoni Masó Flores

Vocal

Jaume Pruna Paradell

Vocal

Yassin El Amrani Gonzalez

Vocal

Eliana Romera

Aj- Tordera

Alfons Molons

Representant Consell Comarcal del Maresme

Núria Llagostera i Santamaria

COORDINADORA

Menjar Bé, Bo i Barat

La Creu Roja publica el receptari "Per menjar bé, bo i barat", que compta amb el suport de Nestlé i la Fundació Alícia, amb l'objectiu que les famílies sense recursos puguin alimentar­-se amb la major normalitat possible..

El llibre de receptes "Per menjar bé, bo i barat" ha estat coordinat per l'equip de dietistes i nutricionistes de la Creu Roja juntament amb la col·laboració de cuiners catalans de gran renom internacional com Nandu Jubany, Carme Ruscalleda, Ada Parellada, Fina Puigdevall i Isma Prados.

El Servei Català de la Salut i la Creu Roja faciliten l’accés als serveis sanitaris a persones en situació molt vulnerable

L’objectiu és donar cobertura sanitària a persones que, per motius excepcionals, no ho poden fer perquè els falta algun requisit indispensable, majoritàriament l’empadronament.
En aquest cas, es poden trobar col·lectius en situació d’extrema vulnerabilitat, com ara persones sense permís de residència, no empadronades, persones desnonades o sense llar, entre d’altres col·lectius.

Què és l’Aliança Humanitària

L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància.

Projecte sòcioeducatiu de Salut Jove a Tordera

QUÈ ÉS?
S+J és un projecte sòcioeducatiu de SALUT JOVE que es desenvolupa a Tordera.

DESTINATARIS.
S´adreça a Joves adolescents del municipi de Tordera en edats compreses entre 12 i 18 anys. Tenint en compte que l´adolescència no és una etapa cronològicament rígida, s´establirà una frontera flexible respecte a l´edat dels joves participants.

FINALITAT I OBJECTIUS.
Objectiu General

Salut, Socors i Emergències

Els primers auxilis són un dels senyals d’identitat de la Creu Roja des dels seus orígens. Gràcies a aquesta experiència, actualment més de 9.000 persones, entre voluntariat i personal remunerat, treballem en activitats de prevenció, socors i emergències arreu de Catalunya. Som presents a bona part dels esdeveniments amb gran afluència de públic i a prop d’un centenar de platges del litoral català. A més, disposem d’Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE), formats per persones especialment preparades que actuen amb immediatesa i eficàcia en situacions d’aquest tipus.

Serveis de Teleassistència de la Creu Roja

Què és?

El Servei de Telassistència Domiciliària de la Creu Roja dóna una resposta immediata a les persones usuàries que es trobin en situacions d'emergència, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any, quan es troben a casa. Seguretat, protecció i caliu.

Què és?

El Servei de Telassistència Mòbil de la Creu Roja gestiona qualsevol situació potencial de risc les 24 hores del dia els 365 dies l'any, tot assegurant protecció, autonomia i tranquil·litat als seus usuaris quan es troben fora de casa.

Què és?

Creu Roja Tordera porta el projecte “cuidem els que cuiden”

Segons diversos estudis la proporció de persones grans amb dependència són ateses en família és del 70% i d´altres confirmen la hipòtesis que la família és la principal proveïdora de cures. A més, en el grup familiar les dones són qui assumeixen majoritàriament aquesta responsabilitat, tot i que la presència d´homes va en augment.