Els Amics d'en Pere Botero participem a la Fira del Ram

Aquest cap de setmana els Amics d'en Pere Botero hem estat presents a la Fira del Ram, promocionant la nostra iniciativa per recuperar l'obra de teatre que es duia a terme fa 25 anys.

En Pere Porter, més conegut com a Pere Botero, és la figura torderenca més coneguda arreu de Catalunya, però pràcticament ningú sap que és d'aquí, ni quina és la seva veritable història. Doncs aquest és l'objectiu de la nostra associació, donar a conèixer tant als torderencs com a la resta del món la llegenda "El Viatge a l'Infern d'en Pere Porter". I, perquè no, explicar què en sabem del cert d'aquest home que va viure a Tordera entre finals del segle XVI i els primers anys del segle XVII.

I ho farem a través d'una obra de teatre, com la feien fa 25 anys, però introduint-hi totes les millores que ens permetin les tecnologies de les quals disposem avui dia, però sense la participació dels torderencs i torderenques això ens serà impossible, necessitem actors, actrius i tota mena d'ajuda per a fer d'aquest projecte una realitat.

Si voleu rebre més informació, per a participar, contacteu-nos a través del correu electrònic: elsamicsdenperebotero@gmail.com

Comparteix