BON COMENÇAMENT DE L'ICESTOCK NOU ESPORT CATALA

Els resultats del III campionat de Catalunya d'ICESTOCK que es va disputar el passat dia 12 de Juliol a la pista de l'Amistat de Tordera,no podien eser mitllor, els equips de l'Amistat A i el B de Tordera, va quedar primers i tercers. per tant l'Amistat es campio de Catalunya, i aixo comporta una feina i una rsponsabilitat ja que tindrem que participar a la copa d'Europa. Es per aixo que faig una crida, mitllor un preg a tothom que vulgui participar i disfrutar d'aquest nou esport que hem importat cap a Tordera.
ens falten persones per ajudar-nos a montar una bona organitzacio,ja que nosaltres no tenim massa experiencia.
començant el proper dissapte dia 26 de Juliol i tots els dissaptes que es pugui, de les 17 1 les 19 hores a la pista de l'Amistat, tindrem sessio d'entrenament, per tal de preparar un bon equip per representar Tordera a Europa i perque surtin bons jugadors per la seleccio Catalana.
Els entrenaments estaran oberts a totom que ho desitxi i es vulgui preparar per el proper dia 17 d'Agost que se diputara el 1r. trofeix festamajor 2008.
Esteu convidats a pujar al tren que hem engegat amb bon peu, apunteu-vos com a soci es totalment gratuit........no in porta l'edat i sexe.
Comparteix