Fem teatre, fem poble.

Dades de l'entitat

Nom
L'Amistat de l'Alt Maresme
Adreça
Avda. Països Catalans, 3 (Divendres de 18:00 a 20:00)
Codi postal
08490
Poblacio
Tordera
Comarca
El Maresme
Telèfon
937640322 - 676366125
Adreça de correu electrònic aviesteba@gmail.com
Àmbit
cultural
Nombre de socis
40
Data de constitució de l'entitat
25-02-2002
nif
G 62803960
Núm. registre d'entitat a la Generalitat
25751

Qui som

Esteba Maresma

President en funcions

Informacions

Vine a veure'ns!

Els divendres de 18:00 a 20:00 al pavelló de l'escola Ignasi Iglesias (Avda. Països Catalans, 3).

Fes teatre amb nosaltres!

L'Agrupació l'Amistat de l'Alt Maresme té des de fa uns mesos el grup de teatre amateur, grup obert a totes les torderenques i torderencs per a gaudir del teatres. No hi ha límit d'edat, pots venir amb la filla o el fill, la mare o el pare, la àvia o l'avi, amb les amigues o amics, amb qui tu vulguis!

Et necessitem per a tornar a néixer!

L'Agrupació l'Amistat de l'Alt Maresme viu en un procés de refundació i regeneració d'aquesta. És necessari posar-se en contacte amb els socis i resta de torderenques i torderencs per a organitzar i estructurar des de cero aquesta agrupació que porta més de deu anys treballant i actuant pel poble de Tordera.

FITXA DE SOCI I RENOVACIÓ DE L'AGRUPACIÓ

COGNOMS:.............................................. .............NOMS:...............................................
ADREÇA: POBLACIÓ:.....................................................................................................
Tel:.................................. Email:.....................................................................................
QUOTA ANUAL.....................10 € QUOTA VOLUNTÀRIA..................................€
QUOTA FAMILIAR.................20 € ALTRES TIPUS DE QUOTES.......................€

Els amics den Pere Botero

Un grup d'amics den Pere Botero, a l'ultima reunió van decidir de constituir una nova associació amb el mateix nom" Els amics den Pere Botero" per tal de ser independents a l'hora de executar el projecte.
l'Agrupacio l'Amistat com promotors que som d'aquest projecte, hi col.laborarem amb mesura de les nostres posibilitats i deixem que la nova associació, siguin els responsables de executar el projecte.

Els Amics d'en Pere Botero participem a la Fira del Ram

Aquest cap de setmana els Amics d'en Pere Botero hem estat presents a la Fira del Ram, promocionant la nostra iniciativa per recuperar l'obra de teatre que es duia a terme fa 25 anys.

FEDERACIO D'ENTITATS

El passat dia 29 es va encetar la primera d'unes xerrades entre diverses entitats, per estudiar la posibilitat de crear una federacio d'entitats que mes o meins tinguin un mateix ideal. Van assistir un total de vuit entitats i l'impresio general es que formar par d'una federacio,seria molt interesant per moltes questions, tant a l'hora de conectar amb l'administracio, com a l'hora d'organitzar tota mena d'actes desde cada entitat amb una forta col.laboracio.

L'AGRUPACIO L'AMISTAT ENGEGA UNA SECCIO ESPORTIVA

AMB ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA CELEBRADA EL PASSAT DIA 10/07/2008, I AMB L'UNICA ORDRE DEL DIA, ES VA APROVAR PER UNANIMITAT, LA CREACIÓ D'UNA NOVA SECCIÓ ESPORTIVA, PER TAL DE LEGALITZAR ELS EQUIPS D'ICESTOCK QUE HAN DE PARTICIPAR AL CAMPIONAT DE CATALUNYA I PODER INSCRIURE ELS JUGADORS AMB LES FITXES REGLEMENTARIES A LA FEDERACIO CATALANA PER TAL DE PARTICIPAR ALS CAMPIONATS NACIONALS I INTERNACIONALS.

1R. TORNEIX DE ICESTOCK TARDOR 2008

El proper dilluns dia 8 de Desembre festivitat de la Puríssima, tindrà lloc el 1r. torneig de tardor amb la participació dels equips “icestock club walden” de Barcelona, l´actual campio de Catalunya “ l´Amistat Tordera A “, “ L´amistat B” i “l´Amistat Femení “
Es jugarà un torneig individual i un per equips.
Estarà obert a tothom que vulgui participar(homes i dones ) a partir de 14 anys.
Lloc: pista de l´Amistat

III CAMPIONAT DE CATALUNYA D'ICESTOCK a TORDERA

El prope 12 de juliol se celebrà a la pista de l'Amistat, se disputara el III CAMPIONAT DE CATALUNYA d'Icestock, amb la participacio d'equips federats , l'equip de l'Amstat
de Tordera i la seleccio Catalana.
Es comença a les 9 del matí amb les inscripcions i un esmorsa per tots els participants.una botifarrada popular per tothom i a continuacio el campionat.

Pàgines